Slider

Werving

Werving

SkillTech besteedt heel veel aandacht en is uiterst secuur in haar werving. Hier ligt de basis van het succes. Naast de technische kennis en vloeiend Engels, checken we de motivatie en met name de wil om te emigreren. Niet een paar jaar werken in het buitenland maar integreren in het land waar je gaat werken met de bedoeling er te blijven. Het aanbod kandidaten is groot maar ook hier moet het kaf van het koren gescheiden worden. Zeer belangrijk is ook de "personality" die men heeft en uitstraalt; geen volgers maar positief kritische jongeren met een open vizier. De eindselectie wordt uiteraard door ons zelf verzorgd. Gezien onze jarenlange ervaring in werving en selectie, opleiding en ontwikkeling van technische medewerkers, zijn we in staat een uitgebalanceerde ploeg samen te stellen.

Wij richten ons op studenten in het laatste jaar van de universiteit/HBO die gaan afstuderen en op studenten die net afgestudeerd zijn en wel/niet een masteropleiding volgen. Heel bewust hebben wij gekozen voor locaties in het oosten en midden van Roemenië, waar de levensstandaard lager is dan in het westelijk deel van Roemenië wat al meer op het rijkere Westen is georiënteerd. In het oosten is de werkmentaliteit erg hoog. Hoewel wellicht traditioneel gedacht, wij merken dat orde, gezag en respect hier nog woorden zijn die betekenis hebben.
In tegenstelling tot West-Europa, kennen de technische faculteiten ook een behoorlijk aantal vrouwen. De samenstelling van onze studenten is daarom een mix van vrouwen en mannen. De ervaring leert dat de komst van dames in onze technische "mannenbedrijven" een positieve uitwerking heeft op de sfeer binnen de organisaties.

Sommige klanten willen graag aanwezig zijn bij de werving om in een zo vroeg mogelijk stadium hun toekomstige medewerkers te kunnen kiezen. Uiteraard bieden wij deze mogelijkheid. Tevens is er ook de optie om specifieke kennis toe te voegen in de opleiding. Door in de startfase aanwezig te zijn, kan de beste match gemaakt worden.

Slider