Slider

Werkgebied

Werkgebied

SkillTech richt zich primair op ondernemingen in Nederland. Een deel van deze ondernemingen heeft ook vestigingen in het buitenland en/of werkt regelmatig buiten de landsgrenzen. De kandidaten van SkillTech werken dan ook regelmatig voor korte of langere tijd in het buitenland voor deze ondernemingen veelal als fieldengineer of inbedrijfsteller.

In onze twee opleidingscentra in Galati en Iasi, leiden wij HBO geschoolden op voor een baan in de techniek. Hoewel de basis elektrotechniek en automatisering is, zijn aanverwante technieken ook vertegenwoordigt in de opleiding. De enthousiaste en gemotiveerde jonge ingineurs worden opgeleid om te gaan werken in de engineering (ontwerp en tekenen, AutoCad en EPlan), automatisering (software), ICT, Industriële electronica, maar ook een combinatie van denken en doen: inbedrijfsteller of leidinggevende banen in de praktijk. Ook in de service zijn goede aansluitmogelijkheden; immers zij zijn zeer zelfstandig, gemotiveerd, intelligent en spreken vloeiend Engels. Daarbij is internationaal werken geen enkel probleem ook niet voor lange periode.
Voor een aantal functies is kennis van de Nederlandse taal belangrijk of zelfs een voorwaarde. SkillTech maakt hiervoor, afhankelijk van de wensen van de klant, gebruik van verschillende opleidingsprogrammas.

Onze activiteiten worden zeer gewaardeerd door de brancheverenigingen maar ook door de overheid. Zo ontvingen wij financiële steun van Economische Zaken om moderne praktijkcentra op te zetten in Roemenië. Verder heeft het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds OTIB van branchevereniging Uneto-Vni ons gesteund bij het ontwikkelen van digitaal lesmateriaal dat is afgestemd op de Nederlandse arbeidsmarkt.

De uitdagingen voor onze kandidaten in Roemenië zijn zowel in techniek als in carriere minimaal en onze mensen richten dan ook de toekomstvisie ook voor lange termijn op werken en verder ontwikkelen buiten Roemenië. Uw investering in deze mensen is dus niet voor korte termijn. Zij willen zich graag buiten Roemenië vestigen. Al onze mensen worden in Nederland verloond en indien gewenst wordt ook voor goede woonruimte gezorgd.
Wij zijn geen uitzendbureau maar zien ons als uw partner om invulling te geven aan de moeilijk vervulbare vacatures op HBO-niveau. Wij willen u "ontzorgen". Wij blijven ook na plaatsing met u in contact om gezamenlijk te zorgen dat zowel u maar ook de Roemenen tevreden zijn en blijven.

Slider